Knut Bekkevold

Daglig leder
mob: 9776 1257
epost: knut.bekkevold@miosen-prosjekt.no

Sigurd Landgraff

Prosjektleder
mob: 4503 8544
epost: sigurdw.landgraff@miosen-prosjekt.no

Juris Tarvids

Tømrer og ventilasjon
mob: 4159 5949
epost: post@miosen-prosjekt.no

Raymond Larsen

Tømrer
mob: 94674 8884
epost: post@miosen-prosjekt.no

Kort historikk

Miøsen Prosjekt ble etablert høsten 2010, som en ren tømrerbedrift. Oppdragene i starten var først og fremst mindre påbygg, rehabiliteringsjobber og takutskiftning. Etter hvert opparbeidet vi oss kompetanse på prosjektering av boliger og elementproduksjon. Vi tar også byggesøknader fra a til å. Miøsen Prosjekt har nå sin egen produksjonshall på Volla bruk i Løten. Vårt spesialfelt i dag, er først og fremst produksjon og montering av elementer til boliger, samt leveranse av boliger/bygg komplett utvendig ferdigstilt. Vi lager vegg, tak og bjelkelagselementer i alle fasonger og størrelser.   

Med våre samarbeidspartnere får du en nøkkelferdig bolig til en riktig pris.

Martin Leth

Tømrer

mob: 4134 1708

post: post@miosen-prosjekt.no

Donatas Stauce

Tømrer

mob: 9986 3765
epost: post@miosen-prosjekt.no

Vi er stolte sponsorer av Storhamar!

Miøsen Prosjekt  AS holder til langs Kongsvegen mellom Hamar og Løten. På Volla bruk  har vi vår en egen lille husfabrikk. Vi produserer og leverer mellom 15 og 20 boenheter i året, hovedsaklig eneboliger, tomannsboliger og småhus (flermannsboliger). Vi bygger alt som våre kunder måtte ønske, arkitekttegnede boliger, boliger ut fra kundens håndskisser,, driftsbygninger i landbruket, tilbygg, garasjer og hytter. 

Alt leveres i form av elementer. Dette gir mange fordeler. Kortere byggeprosess, raskere tett bygg og mindre byggfukt. Ta kontakt dersom du har et prosjekt du skal igang med! 

Miøsen Prosjekt AS er også stolt forhandler av Flexibo sine boliger. Dette er fantastisk stilige og fine boliger utarbeidet av Vårrdal arkitekter.

Kontaktinfo:

Adresse: Fossheimvegen 14, 2344 Ilseng
email: post@miosen-prosjekt.no

tlf: 977 61 257

Org.nr.: 896178652