Arkitekt

Trenger du hjelp til å tegne din drømmebolig? Vi samarbeider med flere arkitekter, men har et ekstra  godt forhold til Vårdal Arkitekter. Vil du ha en stilig bolig litt utenom det vanlige, ta kontakt med Torleif Vårdal i Vårdal arkitekter. 

Torleif Vårdal
daglig leder/arkitekt

Telefon: 928 64 923
E-post: torleif@vaardal.as

Logo_Vaardal_redigert.jpg
 

Enebolig

Miøsen Prosjekt leverer eneboliger i alle stiler og fasonger. Kom med dine skisser, tegninger fra din arkitekt, eller velg en av de ferdige modellen fra Flexibo. Se fanen bilder/referanser for å ta en titt på noe av det vi har levert.

 

Flermannsbolig

Miøsen Prosjekt leverer tomannsboliger, tre,fire og seksmannsboliger i alle stiler og fasonger. Kom med dine skisser, tegninger fra din arkitekt, eller velg en av de ferdige modellen fra Flexibo. Se fanen bilder/referanser for å ta en titt på noe av det vi har levert.

 

Byggesøknad

Vi tar din byggesøknad fra a-å. Vi kan også hjelpe deg med utarbeidelse av terrengprofil og situasjonskart

 

Trykktest av bolig

Det er krav om uavhengig kontroll av tettheten på alle nye boliger. Tettheten må derfor dokumenteres. Miøsen Prosjekt har kompetanse og utstyr for å utføre trykktest av boliger. Trykktest kan også utføres på eksisterende boliger for å finne eventuelle luftlekkasjer. 

Miøsen Prosjekt  AS holder til langs Kongsvegen mellom Hamar og Løten. På Volla bruk  har vi vår en egen lille husfabrikk. Vi produserer og leverer mellom 15 og 20 boenheter i året, hovedsaklig eneboliger, tomannsboliger og småhus (flermannsboliger). Vi bygger alt som våre kunder måtte ønske, arkitekttegnede boliger, boliger ut fra kundens håndskisser,, driftsbygninger i landbruket, tilbygg, garasjer og hytter. 

Alt leveres i form av elementer. Dette gir mange fordeler. Kortere byggeprosess, raskere tett bygg og mindre byggfukt. Ta kontakt dersom du har et prosjekt du skal igang med! 

Miøsen Prosjekt AS er også stolt forhandler av Flexibo sine boliger. Dette er fantastisk stilige og fine boliger utarbeidet av Vårrdal arkitekter.

Kontaktinfo:

Adresse: Fossheimvegen 14, 2344 Ilseng
email: post@miosen-prosjekt.no

tlf: 977 61 257

Org.nr.: 896178652