Arkitekt

Trenger du hjelp til å tegne din drømmebolig? Vi samarbeider med flere arkitekter, men har et ekstra  godt forhold til Vårdal Arkitekter. Vil du ha en stilig bolig litt utenom det vanlige, ta kontakt med Torleif Vårdal i Vårdal arkitekter. 

Torleif Vårdal
daglig leder/arkitekt

Telefon: 928 64 923
E-post: torleif@vaardal.as

Torleif_Vaardal.JPG
Logo_Vaardal_redigert.jpg
 

Enebolig

Miøsen Prosjekt leverer eneboliger i alle stiler og fasonger. Kom med dine skisser, tegninger fra din arkitekt, eller velg en av de ferdige modellen fra Flexibo. Se fanen bilder/referanser for å ta en titt på noe av det vi har levert.

Tradisjon 2_redigert.jpg
 

Flermannsbolig

Miøsen Prosjekt leverer tomannsboliger, tre,fire og seksmannsboliger i alle stiler og fasonger. Kom med dine skisser, tegninger fra din arkitekt, eller velg en av de ferdige modellen fra Flexibo. Se fanen bilder/referanser for å ta en titt på noe av det vi har levert.

Kreativ Dobbel 2 (3)_redigert.jpg
 

Byggesøknad

Vi tar din byggesøknad fra a-å. Vi kan også hjelpe deg med utarbeidelse av terrengprofil og situasjonskart

Byggesøknad_redigert.jpg
 

Trykktest av bolig

Det er krav om uavhengig kontroll av tettheten på alle nye boliger. Tettheten må derfor dokumenteres. Miøsen Prosjekt har kompetanse og utstyr for å utføre trykktest av boliger. Trykktest kan også utføres på eksisterende boliger for å finne eventuelle luftlekkasjer. 

Trykktesting_redigert.jpg